Gusto Giusto

  1. Home
  2. »
  3. Mancare si bautura
  4. »
  5. Cofetarie / Patiserie / Gelaterie
  6. » Gusto Giusto
Anunt Standard Modifica informatii

👁 Vizualizari : 1209

📅 Actualizat in: martie 10, 2018 ora 3:33 pm

Info
Adresa:
Bulevardul Libertății D3, Targoviste
Telefon:
0733 07xxx (Arata telefon)
Despre:

Am pornit la drum acum cativa ani,acum putem sa spune ca avem propria poveste”.Gusto Giusto” ,reprezinta indeplinirea unui vis ,acela de a indulci vietile oamenilor,de-a aduce zambetul pe buze tuturor ce ne incearca produsele .

Telul nostru este acela de a transpune visul fiecaruia in poveste,fiind realizat print-un tort cu poveste. Fiind expusi provocarilor ,putem sa spunem ca fiecare tort isi are propria poveste.Torturile noastre sunt torturi mult visate. Raiul torturilor se gaseste numai in cofetariile „Gusto Giusto”.. Daca gama de produse a fost destul de redusa, in prezent ne mandrim cu o gama de produse foarta bogata,cu prajituri deosebite facute cu ingrediente speciale:ciocolata belgiana,nuca,frisca naturala,indulcitori naturali,etc.

Atractia spre cofetarie ne-a indemnat sa cream lucruri minunate,pentru oameni deosebiti. Produsele oferite sunt de inalta calitate,fiind facute dupa retete proprii,folosim produse de calitate,detinem secrete in din arta cofetariei, punem mult suflet in ceea ce cream pt a putea aduce un zambet pe chipul clientilor nostrii.

Ca sa va convingeti ca nu e poveste,va asteptam in cafetariile „Gusto Giusto” sa incercati produsele noastre sa vedeti ca povestile devin realitate. Am facut un tel din a face clientii sa caute ocazii pt torturi deosebite, si nu torturi pt ocazii deosebite.
0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comentariu