Bicicleta publicitara

0.00
  1. Home
  2. »
  3. Afaceri
  4. »
  5. Consultanta in afaceri
  6. » Bicicleta publicitara
Anunt Premium Modifica informatii

👁 Vizualizari : 712

📅 Actualizat in: martie 7, 2018 ora 8:41 pm

Info
Adresa:
Tudor Vladimirescu 14, Targoviste
Telefon:
0727140xxx (Arata telefon)
Website:
Facebook:
Categorie:   
Despre:

City’s Best aduce în Targoviste eficienţa bicicletelor publicitare, ca o soluţie eco şi neconvenţională de publicitate outdoor mobilă ce vă permite promovarea brandului companiei către zeci de mii de potenţiali clienţi stradali, dar şi acolo unde vehiculele motorizate au restricţii, cum ar fi parcurile, zonele pietonale, evenimentele sportive, târgurile, concertele şi expoziţiile, garantându-vă maximă expunere la cele mai mici costuri: sub 1€/1000 de vizualizări.

Bikevertising sau reclama pe bicicleta inseamna o metoda inedita de promovare in mediul outdoor. Aceasta metoda de promovare este 100% eco-friendly si poate atrage rapid atentia publicului vizat.Publicitatea pe bicicleta poate ajunge acolo unde alte suporturi media nu au acces: parcuri si piste de biciclete, zone pietonale intens circulate, evenimente sportive, concerte/ show-uri outdoor, expozitii, parcari centre comerciale.

Panoul publicitar este vizibil de la distanta si poate fi prezentate in 3 forme in functie de nevoile de comunicare ale campaniei. Aceasta metoda de promovare iti oferta posibilitatea de a alege cand, cum si unde poti desfasura o campanie publicitara. Poti alege zilele, intervalele, poti alege sa personalizezi chiar si capacele remorcii.
Panoul publicitar se poate atasa unei biciclete sau poate fi tras de o persoana, cu ajutorul unui ham. Solutia cu ham este recomandata in locurile mai aglomerate, unde bicicleta nu se poate deplasa.

MONITORIZARE PRIN GPS

Panoul publicitar este insotit de un dispozitiv GPS cu ajutorul caruia clientul va sti cu exactitate in ce zona se afla bicicleta. Raport complet referitor la distanta parcursa, viteza si timp petrecut.
Cuvinte cheie:         

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Program:
Luni 09:00 - 18:00
Marti 09:00 - 18:00
Miercuri 09:00 - 18:00
Joi 09:00 - 18:00
Vineri 09:00 - 18:00
Sambata 11:00 - 15:00
Duminica 00:00 - 00:00